Geen werkschema, geen baas, goed betaald. Ben jij klaar om extra geld te verdienen? Of misschien wil je een full-time Bolt chauffeur worden en tot wel €1500 per week verdienen? Lees hier meer om alles te weten te komen over Bolt zodat je binnen een paar dagen kunt beginnen met rijden.

Word een chauffeur in 1-3 dagen

Om te beginnen, dienen chauffeurs bij Bolt te voldoen aan een bepaalde minimumleeftijd en in het bezit zijn van enkele documenten in Nederland. Waaronder:

  • Geldig rijbewijs
  • Chauffeurskaart (meer informatie hier)
  • Taxivergunning (meer informatie hier)
  • Een KVK-registratie
  • Een auto welke niet ouder is dan 10 jaar

Wanneer je aan deze vereisten voldoet dan kun je jezelf direct aanmelden bij Bolt. Bij het afronden van jouw aanmelding zie je een instructievideo, hierin wordt de chauffeurs-app stap voor stap uitgelegd. Na het opgeven van jouw informatie (duurt minder dan 5 minuten), ontvang je een bevestigingsmail.

Het duurt slechts 1-3 dagen om toegang te krijgen tot je chauffeurs-account zodat je meteen kunt beginnen met rijden!

Eerst zul je de Bolt chauffeurs-app moeten downloaden op je telefoon (Android, iOS). Om de app te gebruiken, log je in met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Je ontvangt je inloggegevens meteen nadat je chauffeurs aanmelding is goedgekeurd.

In het geval dat je passagier na 4-5 minuten nog niet aangekomen is wanneer je bij de ophaallocatie staat, adviseren we je hem of haar te bellen. Je kunt de optie om de passagier te bellen vinden wanneer je op de 3 streepjes in de rechterbovenhoek klikt. Wanneer er niet opgenomen wordt, kun je de rit na 5 minuten annuleren. Je activiteitspercentage wordt niet beïnvloed wanneer je de passagier markeert als “klant kwam niet opdagen”.

Het bovengenoemde scenario is een uitzondering en komt niet vaak voor.

Wanneer je de eindbestemming bereikt hebt, swipe naar rechts om de rit te beëindigen en wens de passagier een fijne dag. Beleefdheid is belangrijk om de passagiers tevreden te houden en een hoge score te behalen.

Uitbetaling

Een betalingsperiode loopt van maandag 00:00 tot zondag 23:59. De balans overzichten worden daarna vrijgegeven.

We versturen de betalingen in het de eerste helft van de week. Afhankelijk van de verwerkingstijd van je bank zal de betaling 1-2 dagen later op je account gestort worden.

De wekelijkse omzet van chauffeurs kan wel oplopen tot €1500. Dat is dus €6000 per maand. Dat is niet verkeerd, toch?

Online Taxi Theorie
EXAMEN
CBR

Taxi Theorie Examen Halen?

Online Taxi Theorie Examen Is De Oplossing